Hozzávalók:
50 dkg csirkemell filé
40 dkg farfalle /nyakkendő, masni/
20 dkg ceruza bab
3 db kaliforniai paprika /piros, zöld, sárga, /
2 fej lila hagyma
só
3-4 gerezd fokhagyma
őrölt bors
1 db chili paprika
5 cl olíva olaj
2 ek. szója szósz
1 ek. thai halszósz /elhagyható/
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük.
A csirkemellet, hagymát, paprikákat vékonyan felcsíkozzuk. A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.
Az olajat wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk, a csirkemell csíkokat 3-4 perc alatt megpirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldbabot, hagymát, fokhagymát, paprikákat és tovább sütjük 4-5 percet.
Beletesszük a chilit, szójaszószt, halszószt, sózzuk, borsozzuk, és 3-4 percig pirítjuk.
Összekeverjük a tésztával és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.