Nokedlihez:
A hagymát, fokhagymát megpucoljuk és a TurbóAprítóban jó apróra vágjuk.
Beletesszük a kókuszzsírt a 6 l-es UltraPlusz Edénybe, hozzáadjuk a hagymát , a fűszereket. Jól elkeverjük, majd hozzáöntjük a vizet, és azzal is elkeverjük.
A csirkét megmossuk, és a Tupperware Húsollóval feldaraboljuk.
A csirkedarabokat az edénybe tesszük, átforgatjuk a fűszeres lében.
Lefedjük az edényt a tetejével, és 180 fokra állított sütőbe tesszük.
Magára hagyjuk és szépen „sül” a pörköltünk.
50 perc múlva, megnézzük, hogy a húsok megpuhultak-e, és elzárjuk a sütőt.
Elkészült a sütőben sült csirkepörköltünk.
Galuskával kínáljuk, amit a következőképpen készítünk el:
Először is a 7, 5 l-es Mesterszakács Füles főzőedénybe teszünk fel vizet forrni. Amikor forr a víz, teszünk bele 1, 5 ek sót és kb. ½ dl olajat.
Közben a nokedli tésztánkat már össze is kevertük a Konyhaművész Pro Tálban (vagy amelyik éppen a kezünk ügyében van), a Mesterfogás Keverőnkkel.
Amikor a víz forr, az edényre tesszük a Kerek Konyhaművész Nokedli Szaggatót, és a tésztát 3-szoprra kiszaggatjuk a forró vízbe.
Akkor kész a főzés, amikor a víz újra forr és feljön a nokli a víz tetejére. Tovább nem kell főzni, mert akkor ragacsos lesz.
Hidegvízbe kiszedjük, de csak egy pillanatra. Erre legalkalmasabb az Új Hullám 4 l-es tálunk, amihez van egy szűrőbetét. Így csak ki kell emelni a szűrőbetéttel a noklit, lecsepegtetni és mehet is a 6 l-es Kristály Tálunkba.
Miután minden nokedli a tálban van, forrósítunk egy kevés kókuszolajt és meglocsoljuk vele a nokedlit. Összekeverjük, és már tálalhatjuk is az ebédet.
Nyár lévén, jól lehűtött kovászos uborkát adunk mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.