40 dkg csirkemell
Maggi Húsvarázs Ételízesítő
Paradicsom
Koktélparadicsom
Rukkola
Paprika
Uborka vagy bármilyen más zöldség is megteszi
Mártáshoz:
2-3 evőkanál tejföl
Oregáno
Borsikafű
Kakukkfű
A csirkemellet megmossuk és csíkokra vágjuk. Kicsikt kiklopfoljuk és a húsvarázzsal ízesítjük. (ha nincs otthon helyettesíthető sóval, borssal mindenkinek a saját ízlése szerint)
Egy serpenyőbe kevés olivaolajat teszek és beleteszem a csirkéket.
Fokozatosan ,,megsütöm" a serpenyőben.
Kevés vízzel mindig felöntöm.
A csirkemell darabokat sülés alatt párszor megforgatom.
Ha megpuhult a hús,(villát beleköböm)kiveszem a serpenyőből és már sülhet is a következő adag.
A zöldségeket megmosom és feldarabolom.
Ízlés szerint elhelyezem a tányéron.
A tejfölhöz hozááadom a fűszereket és összekeverem.
Ízlésnek megfelelően tálalom.
Jó étvágyat kívánok :)!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.