Elcsenve!
csirkemell helyett lehet csirkecomb is
A csirkehúst megtisztítom és félbe vágom, hogy könnyebben megsűljön. Lehet combot is használni én jobb szeretem a mellét. Befűszerezem kedvenc fűszersómmal minden oldalát. Egy tepsi aljába kevés olivát öntök, majd a megpucolt, felcsíkozott répát és zöldséget, majd a negyedelt paprikát, paradicsomot, lilahagymát, fokhagyma gerezdeket rápakolom. Pici vizet öntök alá, megfűszerezem ízlés szerint, só, bors, szárított petrezselyem, morzsolt tárkonnyal. Ráteszem a fűszerezett csirkehúst. Lefedem alufóliával. Előmelegített sütőben 200 fokon majdnem készre sütöm, mikor a hús már puha leszedem a fóliát és picit hagyom pár percig átpiruoljon a hús. Együtt tálalom.
Ajánlom paleosok, fogyózok figyelmébe.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.