1 csirkemell,1/kg spárga(fehér vagy zöld),1 gombakonzerv,1 hagyma,olaj,1/2kg tészta 1 kanál liszt,3 kanál tejföl zöldségzöld,3 teáskanál aprított medvehagyma
A spárgát megtisztitom(alsó fás részét levágom és vékonyan meghámozom).Forró sós citromos vízben kicsit megfőőzöm majd lehűtöm!A hagymát apróra vágom megdinsztelem az olajon a csirkemellet csíkra vágom és az olajon fehéredésig párolom.Ráteszem a gombát levével együtt.Ha van friss gomba az még jobb!teszek rá petrezselyem zöldet,és mivel van aprítot medvehagymám abból is tettem 3 teáskanálla,majd a darabolt spárgát is hozzá teszem..Készre főzöm majd elkeverek egy kanál lisztet tejföllel és behabarom vele a csirkét!tejszín is jó hozzá és a lisztet ki lehet hagyni belőle!Tésztát vagy rizst főzök hozzá!Ha zöld spárgát használunk azt nem kell hámozni!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.