6-8 szelet csirkemell
5 g szárnyas grill fűszekeverék
olaj
1 db kaliforniai paprika
1 db tv paprika
1 db paradicsom
1 db vöröshagyma
Elkészítés:
A csirkemellet nagyobb kockákra daraboljuk.
Egy tálba olajat öntünk, beleszórjuk a fűszerkeveréket és a húsokat megforgatjuk benne, pácoljuk. (1-2 órára, vagy akár egy éjszára is benne hagyhatjuk)
A paradicsomot paprikát, hagymát kockákra vágjuk.
Váltakozva szúrjuk a nyárspálcára a hozzávalókat.
Tepsiben, elhelyezzük nekem a tepsi nagysága pont a fém nyárs pálca mérete így a két szélén felkapaszkodva elfért. Majd megsütjük eleinte lefedve, hogy a hús megpuhuljon, majd anélkül, hogy piruljon. Körülbelül 30 perc alatt készre sül .Sült krumpli ágyon tálaltam
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.