Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkemell filé
20 dkg füstölt trappista sajt
2 szál újhagyma vagy 1 cs. snidling
20 dkg paraszt kolbász
só
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A sajtot lereszeljük. A kolbászt és az újhagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: Összekeverjük a reszelt sajtot,apróra vágott kolbászt és újhagymát. Mindegyik csirkemell egyik felére halmozunk a töltelékből. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.