Nagyon gusztusos!Gratulálok!
+ ek. tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal a petrezselyemmel, 10dkg reszelt sajttal masszává keverjük.
A húst apróra kockázzuk és a sajtos-tejfölős masszához adjuk.
Az őzgerincformát kivajazzuk, megszórjuk zsemlemorzsával és kibéleljük szalonnával úgy, hogy a szélei kilógjanak a formából.
A húsos masszát kanalazzuk a formába és hajtsuk rá a lelógó szalonnát.
Hosszában a tetejére is tegyünk szalonnacsíkokat, kenjük meg a maradék egy ek. tejfölel, majd szórjuk meg a maradég 5 dkg sajttal.
Előmelegített sütőben, 170 fokon 40 perc után kifordítom és még egy picit sütöm a tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.