csirkemell 0,70 kg
brokkoli 0,40 kg
sajt 0,15 kg
sonka 0,15 kg
só 0,01 kg
őrölt bors 0,01 kg
rizs 20 dkg
grill fűszer ízlés szerint
besamel mártás ízlés szerint
friss zöldség a díszítéshez
félszáraz vörösbor
A megtisztított és szeletekre vágott csirkemell filét befűszerezzük, grillsütőn aranysárgára sütjük.
Közben a brokkolit enyhén sós vízben megfőzzük.
A hús mellé tesszük a főtt brokkolit.
A vékony csíkokra vágott sonkát rátesszük a húsra, majd kevés besamel mártással leöntjük.
Megszórjuk sajttal, és grillsütőben pirosra pirítjuk.
Rizst puhára főzzük, majd levesmerő kanálba nyomkodjuk, és egyben kivesszük.
Enyhén megfűszerezzük.
A burgonyapürét fóliára tesszük, és óvatosan, hogy a püréhez ne érjünk becsomagoljuk, és a csirkemell grillezése közben kicsit megsütjük, majd óvatosan a fóliának tetejét lefejtjük.
Március 15. ünnep alkalmából nemzetiszínű zászló kitűzésével adjuk meg a tiszteletet hős hazafiainknak.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.