Hát ez egy igazi fejedelmi kaja! Mutatós és nagyon finom, koszi, mentettem!
4 db csirkemell filé
20 dkg csirkemáj
20 dkg gomba
4 szelet sonka
4 szelet trappista sajt
1 fej vöröshagyma
só
őrölt fekete bors
grill fűszer
étolaj
2 dl tejföl
Előkészítés:A csirkemelleket oldalról felvágjuk /kinyitjuk/, majd kiklopfoljuk. Grillfűszerrel megszórva pár csepp olajon elősütjük. Ne szárítsuk ki!! A vöröshagymát finomra, a csirkemájat és a gombát kis kockákra vágjuk. Ragut készítünk belőle. Sóval, borssal ízesítjük. Elkészítés:Az elősütött csirkemelleket tepsire helyezzük. Ráhalmozzuk a ragut, majd befedjük egy-egy szelet sonkával és sajttal . Végül mindegyikre teszünk egy-egy kanál tejfölt. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Köretnek salátát készítettem hozzá de más körettel is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.