Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és a csirkehúst aranybarnára sütjük benne. Ráöntjük a csirkealaplét, hozzáadjuk a gyömbért, petrezselymet és koriandert, majd félig lefedve 30 percig főzzük. A birsalmákat kimagozzuk, cikkekre vágjuk, majd egy serpenyőben a vajon sütjük, rácsurgatunk egy kis mézet és szép barnára pirítjuk. Ezután a csirkét és a birsalmát egy hőálló edénybe helyezzük, ráöntjük a főzőlét, és lyukacsos fóliával lefedjük úgy, hogy a gőz távozni tudjon.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.