Ez igazán finom lehet, különösen, mert én a csirkéből, csak a mellét szeretem. Aszalt gyümölcsnek, gondolom szilvára gondoltál. Ki fogom próbálni.
60 dkg csirkemell filé
20 dkg aszalt gyümölcs
1 dl vörösbor
3 ek áfonyadzsem
40 dkg burgonya
só ízlés szerint
tojás, liszt, zsemlemorzsa panírozsáshoz
cukor ízlés szerint
étolaj a sütéshez
Az aszalt gyümölcsöt vörösborba áztatjuk.
A csirkemell filéket egyenlő szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, beletöltjük az aszalt gyümölcsöt, megtűzzük hústűvel, panírozzuk, forró olajban kisütjük.
Az áfonya dzsemhez egy kicsi vörösbort öntünk, és lassú tűzön állandóan keverve laza állapotra hozzuk.
Megtisztított burgonyát kockára vágom, majd forró olajban kisütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.