50 dkg csirkemáj
50 dkg krumpli
2 tojás
2 EK burgonyakeményitő
2 db hagyma
2 EK zsír
3-4 gerezd fokhagyma
1 cs. sütőpor
só, majoranna, őrölt bors, darált kömény
Ezt a receptet egy szlovák internetes oldalon találtam és gondoltam kipróbálom. Itt a recept, tessék :
A hagmát apróra vágjuk és a zsíron megdinszteljük.
Egy tálba beletesszük az összevágott csirkemájat, a reszelt krumplit, tojásokat, burgonykeményitőt /Solamyl/
sütőport,fokhagymát és fűszerezzük izlés szerint. Végül hozzáadjuk a megdinszetelt hagymát. Összekeverjük.
Atepibe sütőpapírt rakunk és erre kanalazzuk a csirkemájas keveréket. 180 fokos sütőbe rakjuk és 20 percig sütjük, majd megfordítjuk a tócsnikat és újabb 15 percig sütjük őket.
Ha megsült , burgonypürével tálaljuk, Kb 12 db tócsni jjön ki ebből az adagból. Hidegen nagyon finom friss kenyérrel, paprikával.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.