1 bögre rizs (3dl)
1 ek étolaj
1 tk ételízesítő
1 csipet bors
2 bögre víz
50 dkg csirkemáj
20 dkg zöldborsó
1 szál sárgarépa felaprítva
1 ek étolaj
1 ek vaj
1 közepes vöröshagyma
1 ek aprított petrezselyem zöldje
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
15 dkg reszelt sajt
1 tk házi paprikakrém
A megmosott az ét olajon megpirítottam, egy kis borsot és ételízesítőt szórtam rá, majd 2 bögre forró vízzel felengedtem, kevergettem. Fedőt tettem rá, majd előmelegített forró sütőben hagytam, míg a rizs teljesen megduzzad (a sütőt kikapcsoltam).
Vajon a borsót, a felaprított sárgarépát és petrezselyemzöldet megpároltam.
Az étolajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteltem, a feldarabolt májat rátettem, borsoztam, puhára sütöttem, a végén só helyett házi paprikakrémmel ízesítettem.
Mindezeket összekevertem.
Tányérra szedtem, reszelt sajttal megszórtam, és mikróban a sajtot ráolvasztottam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.