Én wokban szoktam készíteni, de bármilyen magas falú serpenyő megfelel. Nem kell erős lángra állítani, a közepes gázrózsa takarékon elég. Végig ezen a szinten tartjuk.
A serpenyőbe dobjuk a vajat, amíg elolvad, felcsíkozzuk a szalonnát, majd ezt is beledobjuk. Vékony félkarikákra vágjuk a hagymát, összekeverjük a szalonnával. Meghámozzuk a fokhagymákat, belenyomjuk, keverünk egyet rajta. A májat nagyobb falatnyi darabokra vágjuk, hozzátesszük a hagymás szalonnához, rászórjuk a kakukkfüvet, borsozzuk, keverjük.
Felkockázzuk a kenyeret, egy másik serpenyőben pár perc alatt ropogósra pirítjuk. Mikor készen van, a májhoz adjuk. A szőlőszemeket leszedegetjük a fürtről, és hozzátesszük a majdnem kész ételhez. 2 perc kell neki, csak fényt kapjanak a szemek, megsózzuk és kész. Tálalás előtt megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.