6-8 db szép csirkemáj
2 db tojás
5 dkg szezámmag
5 dkg durvára darált dió
liszt
zsemlemorzsa
só
őrölt bors
+ olaja sütéshez
A csirkemájakat leöblítem, majd papírtörlővel leitatom róla a nedvességet. A tojásba szórok egy kevés sót és őrölt borsot, majd habosra verem egy villával. A szezámmagot és a diót a zsemlemorzsához keverem, és ezután már a szokásos módon panírozom a májszeleteket. Forró olajba téve pár
Ha panírozás közben a májat két-három helyen megszúrkáljuk a villával, akkor nem fog "köpködni"sütés közben.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.