Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Csirkemáj diós-szezámos bundában

felvitel dátuma: 2012-08-13 17:13:43       mai nézettség: 1       nézettség: 2566
részletes recept
Csirkemáj diós-szezámos bundában
Hozzávalók 3 személyre:

6-8 db szép csirkemáj
2 db tojás
5 dkg szezámmag
5 dkg durvára darált dió
liszt
zsemlemorzsa

őrölt bors
+ olaja  sütéshez

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A csirkemájakat leöblítem, majd papírtörlővel leitatom róla a nedvességet. A tojásba szórok egy kevés sót és őrölt borsot, majd habosra verem egy villával. A szezámmagot és a diót a zsemlemorzsához keverem, és ezután már a szokásos módon panírozom a májszeleteket. Forró olajba téve pár

perc alatt mindkét oldalukat aranybarnára sütöm.

Ha panírozás közben a májat két-három helyen megszúrkáljuk a villával, akkor nem fog "köpködni"sütés közben.

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*