adagonként 2-2 eqész csibemáj
szeletelt bacon szaIonna 8 db.
só, ételízesítő ízlés szerint
pita lepény 4 db.
lilahagyma 2 fej
friss zöldség
A csibemájakat félbe vágjuk, enyhén befűszerezzük, baconszeletbe göngyöljük, fogvájóval áttűzzük.
Faszénen vagy rostlapon pirosra sütjük, igény szerint sózzuk, karikára vágott paprikát enyhén megsütjük.
Forrón, friss pita Iepénnyel (kenyérreI) apróra vágott lilahagymávaI, paradicsommal, vagy sültpaprikávaI díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.