1/2 kg darált csirkehús
só, bors, foghagyma, vöröshagyma, őrölt paprika ízlés szerint
2db tojás
zsemlemorzsa
1 szelet áztatott kenyér vagy zsemle.
A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, majd 10 gombócot formálunk.
A gombócokat kissé ellapítjuk, zsemlemorzsában megforgatjuk.
Forró zsiradékban, lassú lángon sütjük.
Petrezselymes krumplival, káposztasalátával kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.