3 db csirkefarhát
2 sárgarépa
1 petrezselyemgyökér
1 kis zellergumó
1 kis karalábé
1 krumpli
1 hagyma
3 cikk fokhagyma
szemes bors
gyömbér
szerecsendió
só
ételízesítő
petrezselyem és zeller zöld
A csirkefarhátat kettévágom, alapos mosás után hideg vízben felteszem főni, nagy lángra, majd amikor felforrt leszedem habját. A zöldségeket kisebb darabokra vágom, mert a farhát hamar megfő, belerakom a levesbe, majd a fűszereket is, ezután gyöngyözve főzöm. Kb. 1 óra alatt kész is van. Lehet hozzá bármilyen levesbetétet adni, kifőtt tésztát, grízgaluskát, esetleg 1 májkrémből készített májgaluskát is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.