Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Csirkefarhát leves

felvitel dátuma: 2015-03-28 08:21:34       mai nézettség: 1       nézettség: 1399
részletes recept
Csirkefarhát leves
Hozzávalók 3 személyre:


3 db csirkefarhát
2 sárgarépa
1 petrezselyemgyökér
1 kis  zellergumó
1 kis karalábé
1 krumpli
1 hagyma
3 cikk fokhagyma
szemes bors
gyömbér
szerecsendió

ételízesítő
petrezselyem és zeller zöld 
 

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:


A csirkefarhátat kettévágomalapos mosás után hideg vízben felteszem főni, nagy lángra, majd amikor felforrt  leszedem habját. A zöldségeket kisebb darabokra vágom, mert a farhát hamar megfő, belerakom a levesbe, majd a fűszereket is, ezután gyöngyözve főzöm.  Kb. 1 óra alatt kész is van. Lehet hozzá bármilyen levesbetétet adni, kifőtt tésztát, grízgaluskát, esetleg 1 májkrémből készített májgaluskát is. 
 

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*