4 nagyobb csirkecomb
80 dk burgonya
2 paradicsom
1 paprika
1citrom
1 hagyma
1 fokhagyma
vegeta,
grilpor.
fokhagymapor,
köménymag
2 kanál olaj
A burgonyát meghámozzuk 4 felé vágni és jénaiba rakni.
Rátesszük a 2 kanál olajat megszórjuk vegetával köménny maggal fokhagymaporral és jól összekeverjük.
Rárakjuk a csirkecombokat amiket ketté vágtunk megszórjuk grilporral és a combok közzé rakjuk a felszeletelt paradicsomot paprikát, hagymakarikákat citromot a fokhagymát és petrezselyemzöldet.
Alufóliával letakarva 200 fokos sütőben süssük 60 percig és kitakarva kb. 20 percet sütőtől fügően.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.