Hozzávalók:
6 db csirkecomb
3-4 szál sárgarépa
1 fej lila hagyma
1 fej vöröshagyma
3-4 szál újhagyma
2 db kápia paprika
2 db hegyes erős paprika
3-4 szem gomba
8-10 szem koktél paradicsom
1 tk. szárnyas fűszerkeverék
1 mk. őrölt bors
1 csipet őrölt kömény
1 csipet cayenne-i bors
só ízlés szerint
5 cl olíva olaj
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A csirkecombokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük az olíva olajjal és bedörzsöljük vele a csirkecombokat.
A zöldségeket egy tepsibe terítjük, rátesszük a combokat, kb. egy deciliter vizet vagy bort öntünk alá és alufóliával lefóliázzuk.
A tepsit sütőbe tesszük és közepes lángon egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült zöldségeket és párolt brokkolit tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.