6 db csirkecomb
12 db csirkeszárny
1 tk.csípós paprika pehely /chili paprika morzsolva /
2kk.cayenne bors
1 tk.majoránna
1 tk.fokhagyma por
1 kk.őrölt fehér bors
grill vagy szárnyas fűszer
só
2 db sütőzacskó
Előkészítés:A csirkecombokat és a szárnyakat megtisztítjuk,sózzuk és alaposan befűszerezzük.A combokat ha nagyok több helyen csontig bevágjuk így jobban és hamarabb átsül és jobban átjárja a fűszer!Ezt megtehetjük előző nap is akkor még ízletesebb húst kapunk.
Elkészítés:A combokat és a szárnyakat külön sütőzacskóba tesszük.A zacskókat lezárjuk és több helyen húsvillával megszurkáljuk.A zacskókat tepsire vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.A szárnyaknak kevesebb idő is elég így azokat előbb kivehetjük.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.