Egy újabb remekmű!El se tudtam képzelni pékné módra!Nagyon egyszerű csak össze kell rakni és kész!
8 db csirkecomb
1,5 kg burgonya
4 fej vöröshagyma
1 cs újhagyma
só
cayenne bors
chili paprika
ételízesítő
szárnyas fűszer
őrölt kömény
Előkészítés:A burgonyát megtisztítjuk,kockákra vagy hasábokra daraboljuk. A vöröshagymákat négybe az újhagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk, cayenne borssal,ételízesítővel,szárnyas fűszerrel,köménnyel,paprika pehellyel fűszerezzük. A burgonyát enyhén sózzuk,fűszerezzük és összekeverjük az apróra vágott újhagymával. A fűszeres burgonyát tepsibe terítjük és rárakjuk a combokat. Mellé tesszük a négybe vágott vöröshagymákat. Előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.