Néhány db csirke láb, nyak farhát
borsó
kockára vágott burgonya
sárgarépa karikázva
(1-1 maréknyi)
1 kisszál zöldség
6-8 db bimbóskel
néhány kisrózsa karfiol
paradicsom
pici olaj
1 kanálnyi reszelt hagyma
piros paprika
só
pici delikát
1 maréknyi száraz csigatészta
A reszelt hagymát pici olajon átsütjük a megmosott csírkedarabokkal, megszórjuk pirospaprikával és felengedjük jó 1,5-2 l vízzel.
Pici sót és kevés delikátot adunk hozzá.
Jó három negyedig főzzük.
Hozzárakjuk a zöldségféléket, ha fellforrt beletesszük a csigatésztát és összefőzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.