zúza: 0,50 kg
csirke máj: 0,50 kg
vöröshagyma: 1 nagy fej
őrölt paprika: ízlés szerint
bors: ízlés szerint
só: ízlsé szerint
majoránna: ízlés szerint
burgonya: 0,80 kg
zsír: ízlés szerint
paradicsom: 2 db
zöld paprika: 2 db
A zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát.
Mielőtt pirulni kezdene, meghintjük őrölt piros paprikával ( de ekkor levesszük a tűzet minimumra ), beletesszük a megmosott zúzát, kevés vizet adunk hozzá és elkeverjük.
Fedő alatt pároljuk, majd ismét adunk hozzá egy kevés vizet folyamatosan, ahogy elfő a víz. Ha a zúza félig megfőtt hozzátesszük a csorkemájat.
1 óra főzés után a zöldpaprikát és a paradicsomot is hozzátesszük.
Tovább főzzük egészen addig, amíg a zúza puha nem lesz.
Majorannával, borssal ízesítjük. A legvégén sózzuk! Készre főzzük.
Vízbe sót teszünk, majd a meghámozott négybe vágott burgonyát puhára főzzük.
Főtt burgonyával, és idényzöldséggel díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.