40 dkg csirkemellfilé,
2 tojás,
2 evőkanál szójaszósz,
2 evőkanál búzakeményítő,
15 dkg szezámmag,
a sütéshez olaj
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk.
A tojásokat kissé fölverjük, a szójaszósszal meg a búzakeményítővel elkeverjük, majd a csirkecsíkokat beletéve legalább fél órán át, állni hagyjuk.
Az olajt fölforrósítjuk, a csirkedarabokat szezámmagban megforgatjuk, és a forró olajban aranyszínűre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.