finom a hus biztosan a rizi-bizihez van egy jó receptem.Egy pici hagymát lereszelek,olajos megfuttatom,rádobom a mirelitte zöldborsót ,vagy vegyes zöldséget ,megpárolom vegetával ,sóvan borssal ízesítem és ha kész belekeverem a rizsbe.Nagyon finom
4 sz csirkemell
2-3 kanál majonéz
10 -15 dkg főtt tarja vagy sonka
10 dkg reszelt füstölt sajt
só
tojás
liszt
morzsa
a panírozáshoz
olaj a sütéshez
1 cs 12,5 dkg rizs
15 dkg borsó
A csirke melleket ki klopfolom, 1-2 órára fokhagymás tejbe áztatom. ( pácolom )
Közben összekockázom a tarját vagy sonkát.
A majonézt a reszelt sajtal és tarjával összekavarom. Leöntön a tejet a húsról, papirtörlővel kicsit leitatom a nedvességet róla.
Egy tányérra teszek egy szelet húst, a majonézes töltelékből rakok a húsra és feltekerem.
Duplán panírozom.
Forró olajban lassú tűzön sütöm.
Közben elkészítem a rizibizit.
Nagyon kevés olajon megforgatom a rizst, másfélszeres mennyiségű vízzel fel öntöm, és belerakom a borsót, sózom, estleg pici delikátot adhatunk hozzá. Főzési idő a rizstől függ.
finom a hus biztosan a rizi-bizihez van egy jó receptem.Egy pici hagymát lereszelek,olajos megfuttatom,rádobom a mirelitte zöldborsót ,vagy vegyes zöldséget ,megpárolom vegetával ,sóvan borssal ízesítem és ha kész belekeverem a rizsbe.Nagyon finom
Köszi ki próbálom ,hagymásan .Imádom a hagymás dolgokat ,csak csínján kell hogy bánjak vele az epém véget . De azért szoktam vétkezni ,utána meg jajgatni .
Nagyon fincsi lehet a göngyölt hús és a hagymás rizibizi is, vasárnap ilyet fogok készíteni!
Nagyon finom lehet!Kipróbálom!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.