Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » csirke májjal töltött rántott hús fűszeres burgony

felvitel dátuma: 2011-06-26 14:38:48       mai nézettség: 1       nézettség: 3067
részletes recept
csirke májjal töltött rántott hús fűszeres burgony
Hozzávalók 1 személyre:

12 szelet karaj,0,5kg csírke máj,1fej vörös hagyma,1cs zsemle morzsa,20dkg liszt,3 tojás,füszerek,fűszerezett burgonya gerezdek.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A vörös hagymát kevés olajon meg piritjuk és rá rakjuk a csirke májat izesitjük örölt bors majoranna örölt kőmény  pici só,hogyha megpirult öszetörjük krumpli nyomon,a karajt fölszeleteljük ki klofoljuk és ha kihült a máj a husba beleteszük és föltekerjük az oldalát dugdosuk be ki ne fojon a máj, majd 1 tálba lisztet teszek aba egy csipet szodabikarbonát és delikátot,másik tálba tojást a harmadikba zsemle morzsát meghempergetem igy fojamatába ahogy leirtam és olajba kisütöm.A lidlbe vettem hozzá füszarezett burgonya gerezdeket  amit olajba kisütöttem.Jó étvágyat mindenkinek!

Szakács: Rencsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*