1 kg csirkecomb
1 kg krumpli
4-5 fej hagyma
csirke fűszersó
ételízesítő
A hagymát megtisztítjuk, és karikákra vágjuk, majd kibéleljük vele a tepsi alját. Erre kerülnek a megmosott és befűszerezett csirkecombok. A krumplit meghámozzuk és közepesen vastagra szeleteljük, majd ételízesítővel átforgatjuk. Ezzel takarjuk be a combokat. Alá öntünk egy 2 dl-nyi vizet, lefedjük fóliával és közepes lángon sütőben egy órán át sütjük. Utána fólia nélkül hagyjuk még egy jó tíz percet, hogy ha esetleg maradt még alatta folyadék, az elfőhessen.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.