1 köteg zöldspárga
friss salátalevelek ( vegyes )
1 sárgarépa
2-3 csillipaprika
só, friss örölt bors
Citromlevet pár csepp
tökmagolaj
Retek vagy szójacsíra
friss reszelt torma
friss paradicsom és a zöldpaprika
Itt igazából azért nem írtam mennyiségeket, mert ízlés szerint mindenki annyit tesz amennyi épp otthol van, illetve amennyit szeretne.
Azért az arányokra érdemes odafigyelni.
1 köteg zöldspárgát megtisztítok és félbe vágva göz fölött megpárolom.
Egy tálba friss salátaleveleket rakok vegyesen, 1 sárgarépát reszelek rá.
2-3 csillipaprikát apróra vágok és ezzel megszórom, sózom, friss örölt borssal is ízesítem.
Citromlevet csepegtetek rá és tökmagolajjal locsolom meg.
Retek vagy szójacsírával is megszórom.
Aki kedveli friss reszelt tormát is szórhat rá.
Jó kiegészítöje a friss paradicsom és a zöldpaprika.
Jó étvágyat, és jó fogyást!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.