Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 16 szerda Csongor névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Csípős csirkecomb Toldi fűszerekkel

felvitel dátuma: 2014-07-03 16:21:01       mai nézettség: 1       nézettség: 3033
részletes recept
Csípős csirkecomb Toldi fűszerekkel
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók

10 db csirkecomb

1 evőkanál só

1 tk őrölt Fekete bors (Toldi fűszer )

1kávés kanál Wasabi (Toldi fűszer )

1 kávés kanál chili (Toldi fűszer )

1 kávés kanál fehér mustár (Toldi fűszer )

1 fél csomag fokhagymás pác

fél bögre víz

1dl olaj

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

Ha van mód  előző este (vagy sütés előtt néhány órával) a csirkecombokat  megmossuk, megsózzuk. Egy nagy tálban összekeverjük a mustárt , a wasabit,a borsot ,a chilit,a fokhagymás pácot ,a fehér mustárt. A húsdarabokat beleforgatjuk  a keverékbe, és jól bekenjük. Éjszakára hűtőbe rakjuk lefóliázva. Másnap egy  egy vastag aljú serpenyőbe kevés olajat öntünk,fél bögre vízet és beletesszük a húst, és az edény aljára lefolyt pácszószt a tetejére öntjük, majd előbb kb 20 percet sütjük lefedve azután további 15 percet anélkül,ropogós  pirosra sütjük .Hozzá burgonya pürét tálalunk finom házi savanyúsággal.

Pikánsan csípős ezért ajánlom azoknak is akik a túl erőset nem szeretik .

www.toldifuszer.hu

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*