Hozzávalók
10 db csirkecomb
1 evőkanál só
1 tk őrölt Fekete bors (Toldi fűszer )
1kávés kanál Wasabi (Toldi fűszer )
1 kávés kanál chili (Toldi fűszer )
1 kávés kanál fehér mustár (Toldi fűszer )
1 fél csomag fokhagymás pác
fél bögre víz
1dl olaj
Ha van rá mód előző este (vagy sütés előtt néhány órával) a csirkecombokat megmossuk, megsózzuk. Egy nagy tálban összekeverjük a mustárt , a wasabit,a borsot ,a chilit,a fokhagymás pácot ,a fehér mustárt. A húsdarabokat beleforgatjuk a keverékbe, és jól bekenjük. Éjszakára hűtőbe rakjuk lefóliázva. Másnap egy egy vastag aljú serpenyőbe kevés olajat öntünk,fél bögre vízet és beletesszük a húst, és az edény aljára lefolyt pácszószt a tetejére öntjük, majd előbb kb 20 percet sütjük lefedve azután további 15 percet anélkül,ropogós pirosra sütjük .Hozzá burgonya pürét tálalunk finom házi savanyúsággal.
Pikánsan csípős ezért ajánlom azoknak is akik a túl erőset nem szeretik .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.