a véleményem rola a legeslegjob lepcsánka a világon és a legfinomab a világon a lepcsánka és jol nész ki
5 db krumpli /jó öklömnyi nagyságú/
1 db. tojás
1 púpozott evőkanál liszt
2 mokkáskanál só
1 dl tej
20 dkg trapista sajt
3-4 evőkanál olaj
A krumplikat a sajtreszelőn lereszeljük, beletesszük a tojást, lisztet, tejet és a sót. Jól elkeverjük.
Egy teflonserpenyőbe kicsi olajat csurgatunk, amikor már forró, beleteszünk 2-3 evőkanál masszát és palacsinta vékonyságúra elsimítjuk.
A tetejére trapista sajtot reszelünk, jó bőven.
Míg a serpenyőben levő oldala megpirul, ráolvad a sajt is.
Ezután pár csepp olajat csepegtetünk a sajtra és megfordítjuk a lepcsánkát.
Akkor jó ha a sajt csipkeszerüen rápirul a lepcsánkára.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.