50 dkg csiperke gomba,kicsi étolaj, 1 közepes vöröshagyma, őrölt kömény két csíptnyi,és örölt bors két csípetnyi,majoranna két csípetnyi,bazsalikom egy csípetnyi,1 evk őrölt piros paprika,és csapott mokka kanál só. A galuskához valók, 2 tojás ,kicsi ásvány víz ,és 15 dkg liszt finom galuska tésztát készítunk.
A gombát meg hámozzuk,de nem muszáj,és meg mossuk,és a vöröshagymát apróra vágjuk,és kicsi olajra tesszük,és a gombákat fel szeleteljük,nem muszáj vékonyra nagyon,,bele teszük az egész fűszereket,,és közepes lángon fedő alatt pároljuk így együtt,úgy negyed órát,figyeljük a fedő alatt van -e még folyadék,ugyanis nem teszünk bele vizet csak mikor meg pároltuk,rá teszük a piros paprikát,és szűken három dl vizet,és csak ,,most sózzuk meg,és ha forrni kezd bele szagatjuk kanállal kis csíkokat csinálva galuskát,és nyolc tíz perc mulva kész,sokan szeretik be habarni tiszta tejfellel,így krémesebb az íze.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.