Hozzávalók: 1 csirkemell,3-4 gerezd fokhagyma, 1 csili paprika, / nekem nem volt/én port használtam, 1 maroknyi földimogyoró, két evőkanál olivaolaj, kis darab gyömbér, 2 evőkanál szójaszósz, 1 evőkanál szezámmmag, 1 kávéskanál méz.
Elkészítés: Wokban,vagy serpenyőben az olivaolajat felmelegítjük, belenyojuk a fokhagymát,és a lereszelt gyömbért, és kevés csiliport,ízlés szerint.Pár percig sütjük, majd belerakjuk a felcsíkozott csirkemellet.Állandó keverés mellett pár percig sütjük, ha a hús puha, mehet rá a szójaszósz, amivel még egy-két percig sütjük.Majd a ledarált, de nem por alaku mogyorót, és a szezámmagot hozzáadva pirítsuk egy kis ideig. A mézet csak akkor tegyük rá, ha már levettük a tűzről. Én rizzsel és vegyes salátával táleltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.