Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » csicsókakrémleves

felvitel dátuma: 2011-05-15 00:42:44       mai nézettség: 1       nézettség: 2189
részletes recept
csicsókakrémleves
Hozzávalók 1 személyre:

25 dkg meghámozott csicsóka

1 db közepes zellergumó

1 db alma

1 db közepes hagyma apró kockára vágva

1 evőkanál kókuszzsír

5 dl húsveves

1 dl fehérbor

1 csapott mokkáskanál fehérbors

2 evőkanál tejfel vagy tejszin

1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A kókuszzsírban üvegesre pároljuk a hagymát, majd beletesszük a feldarabolt csicsókát, zellert és almát.

Aláöntjük az 1 dl fehérbort és lefedve , lassan puhára pároljuk a zöldségeket. majd hozzáöntjük a húslevest és még egy fél liter vizet. Felfővés után botmixerrel simára keverjük. A tejfelt elkeverjük egy kis vízzel, és a leveshez öntjük, rászórjuk a petrezselyemzöldet, egyet forraljuk és lehet tálalni.

Szakács: Kercsike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*