25 dkg meghámozott csicsóka
1 db közepes zellergumó
1 db alma
1 db közepes hagyma apró kockára vágva
1 evőkanál kókuszzsír
5 dl húsveves
1 dl fehérbor
1 csapott mokkáskanál fehérbors
2 evőkanál tejfel vagy tejszin
1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld
só
A kókuszzsírban üvegesre pároljuk a hagymát, majd beletesszük a feldarabolt csicsókát, zellert és almát.
Aláöntjük az 1 dl fehérbort és lefedve , lassan puhára pároljuk a zöldségeket. majd hozzáöntjük a húslevest és még egy fél liter vizet. Felfővés után botmixerrel simára keverjük. A tejfelt elkeverjük egy kis vízzel, és a leveshez öntjük, rászórjuk a petrezselyemzöldet, egyet forraljuk és lehet tálalni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.