Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » csicseriborsó leves

felvitel dátuma: 2011-05-07 14:04:16       mai nézettség: 1       nézettség: 2913
részletes recept
csicseriborsó leves
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg  csicseriborsó

2 szál sárgarépa

1 szál petrezselyemgyőkér

darabka zeller

1 csokor petrezselyem

mokkáskanál tárkony

olívaolaj

1 gerezd fokhagyma vagy most van tavasszal a medvehagyma szezonja azzal is kíváló ízhatást érünk el.

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:

A csicseriborsót a főzést megelőző napon leáztatom, 1 éjszakán át ázni hagyom. Másnap felrakom főni a borsót, sóval és a fokhagymával. Kb. 30 percig hagyom a borsót főni ez alatt az idő alatt elkészítem a zöldségeket megtisztíttom feldarablom majd a borsóhoz adom.  Végén teszem a levesbe a zöldségzöldet és a morzsolt tárkonyt. Kevéske olívaolaj hozzáadása a zöldségekkel egyidőben történik.

Szakács: Ritus


Film link: http://www.rita-szekeres.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*