20 dkg csicseriborsó
2 szál sárgarépa
1 szál petrezselyemgyőkér
darabka zeller
1 csokor petrezselyem
mokkáskanál tárkony
só
olívaolaj
1 gerezd fokhagyma vagy most van tavasszal a medvehagyma szezonja azzal is kíváló ízhatást érünk el.
A csicseriborsót a főzést megelőző napon leáztatom, 1 éjszakán át ázni hagyom. Másnap felrakom főni a borsót, sóval és a fokhagymával. Kb. 30 percig hagyom a borsót főni ez alatt az idő alatt elkészítem a zöldségeket megtisztíttom feldarablom majd a borsóhoz adom. Végén teszem a levesbe a zöldségzöldet és a morzsolt tárkonyt. Kevéske olívaolaj hozzáadása a zöldségekkel egyidőben történik.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.