Még most fogom először megkóstolni a csicseriborsót és ezt a receptet néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy nem kell megfőzni, csak beáztatni? A kókuszzsírt hol lehet venni, mennyibe kerül? Előre is köszönöm!
20 dkg csicseriborsó
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál őrölt kömény
1 db. tojás
1 evőkanál zöldségzöld
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál őrölt koriander
2 mokkáskanál őrölt kömény
1 teáskanál foszfátmentes sütőpor
1 evőkanál víz
só ízlés szerint.
Első lépésként a csicseriborsót előzőnap este beáztatom. Másnap a cserit az 1 evőkanál vízzel és a hozzávaló alapanyagokkal durvára összetumixolom, kis golyókat formázok és kókusz zsírban sütöm.
Még most fogom először megkóstolni a csicseriborsót és ezt a receptet néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy nem kell megfőzni, csak beáztatni? A kókuszzsírt hol lehet venni, mennyibe kerül? Előre is köszönöm!
Kedves Edina! A csicseriborsó fasírt esetében nem kell megfőzni, elegendő csak leáztatni. A kókusz zsírt natúr és bio boltokban lehet megvásárolni.
Köszönöm a segítségét!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.