Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Csicseriborsó fasírt

felvitel dátuma: 2011-05-07 15:36:57       mai nézettség: 1       nézettség: 4409
részletes recept
Csicseriborsó fasírt
Hozzávalók 2 személyre:

20 dkg csicseriborsó
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál őrölt kömény
1 db. tojás
1 evőkanál zöldségzöld
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál őrölt koriander
2 mokkáskanál őrölt kömény
1 teáskanál foszfátmentes sütőpor
1 evőkanál víz
só ízlés szerint.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Első lépésként a csicseriborsót előzőnap este beáztatom. Másnap a cserit az 1 evőkanál vízzel és a hozzávaló alapanyagokkal durvára összetumixolom, kis golyókat formázok és kókusz zsírban sütöm.

Szakács: Ritus


Film link: http://www.rita-szekeres.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Szalai Edina 2011 november 15

Még most fogom először megkóstolni a csicseriborsót és ezt a receptet néztem ki. Az lenne a kérdésem, hogy nem kell megfőzni, csak beáztatni? A kókuszzsírt hol lehet venni, mennyibe kerül? Előre is köszönöm!

0/10 Szalai Edina 2011 november 22

Kedves Edina! A csicseriborsó fasírt esetében nem kell megfőzni, elegendő csak leáztatni. A kókusz zsírt natúr és bio boltokban lehet megvásárolni.

0/10 Szalai Edina 2011 november 25

Köszönöm a segítségét!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*