1/2 kg sertéscomb vékony csíkokra vágva
4 kis dobozos sűrített paradicsom
2 dbz konzerv vörösbab
2 dbz kukorica
2 fej hagyma
5 gerezd fokhagyma
2 db TV paprika
2 db paradicsom
só
bors
A húst forró olajon megpirítjuk, majd ráöntjük a paradicsomszószt és rászórjuk a fél karikára vágott hagymát. Pár perc múlva rátehetjük a szeletelt paprikát és paradicsomot is, fűszerezzük, majd ha szükséges, kevés vizet is öntünk alá, és fedő alatt megpároljuk. Ha a hús megpuhult, rátesszük a babot és a kukoricát. Utolsó lépésként megbolondítjuk az apróra kockázot, vagy préselt fokhagymával. Elzárjuk a gázt, és még egy negyed órát hagyjuk saját gőzében párolódni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.