Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Cshillis bab bőségesen, de nem csípősen

felvitel dátuma: 2011-08-11 14:27:11       mai nézettség: 1       nézettség: 3049
részletes recept
Cshillis bab bőségesen, de nem csípősen
Hozzávalók 1 személyre:

1/2 kg sertéscomb vékony csíkokra vágva

4 kis dobozos sűrített paradicsom

2 dbz konzerv vörösbab

2 dbz kukorica

2 fej hagyma

5 gerezd fokhagyma

2 db TV paprika

2 db paradicsom

bors

Előkészületi idő: 40 perc


Elkészítés:

A húst forró olajon megpirítjuk, majd ráöntjük  a paradicsomszószt és rászórjuk a fél karikára vágott hagymát. Pár perc múlva rátehetjük a szeletelt paprikát és paradicsomot is, fűszerezzük, majd ha szükséges, kevés vizet is öntünk alá, és fedő alatt megpároljuk. Ha a hús megpuhult, rátesszük a babot és a kukoricát. Utolsó lépésként megbolondítjuk az apróra kockázot, vagy préselt fokhagymával. Elzárjuk a gázt, és még egy negyed órát hagyjuk saját gőzében párolódni.

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*