Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 6 vasárnap Vilmos, Bíborka névnapja

Főoldal » Csevapcsicsa

felvitel dátuma: 2011-03-15 13:41:12       mai nézettség: 3       nézettség: 6278
részletes recept
Csevapcsicsa
Hozzávalók 4 személyre:

marhahús: 80 dkg
só: 1.5 dkg
őröIt feketebors: csipetnyi
ételízesítő:csipetnyi
szódabikarbóna csipetnyi ( puhább lesz a hús )   ( puhább lesz a hús )(
paradicsom: 2 db
uborka: 1 db
paprika: 2 db
lepény: 4 db
étolaj a sütésnél kenegetni kell a húst
lila hagyma 1 fej a körethez
 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A fűszereket, az apróra darált hússal ( érdemes kétszer átdarálni a húst, hogy minél apróbb legyen ) jóI összeqyúrjuk, majd másnapiq hideg helyen érleljük.
Az íqy előkészített húsbóI 6-8 cm rudacskákat formázunk, majd faszénen, vaqy rostIapon megsütjük ( viqyázva nehogy kiszáradjon ) olajjal keneqetjük. Megsütjük a karikára vágott paprikát.

Forrón, friss Iepénnyel, (kenyérreI) karikára vágott lilahaqymávaI, uborkával, paradicsommaI.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

3/10 mamoka 2011 szeptember 7

Ez tetszik, de én úgy tudtam, hogy a csevapcsicsa többféle húsból készül

0/10 nagyjanos 2011 szeptember 8

Igen, jól tudod valóban többféle húsból van az eredeti szerb étel. De én azt próbáltm ki, hogy egyféléből finom e, és az állaga is megfelelő e. Köszönöm, hogy véleményezted a receptet.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*