50 dkg cseresznye
15 dkg mazsolás müzli
10 dkg liszt
10 dkg vaj (margarin) + a formához
75 dkg túró
5 db tojás
15 dkg cukor
1,5 csomag vaníliás pudingpor
1 db citrom leve és héja
1 csomag koktél cseresznye
Kivajazunk egy 26 centiméteres kapcsos tortaformát. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A müzlit, a lisztet, a vajat és egy tojást alaposan összedolgozunk és a formába símitjuk. A túrót simára keverjük a többi tojással, cukorral, pudingporral a citrom levével és héjával, a magozott cseresznyével, majd a formában símitjuk és ezt követően 45 percig sütjük (tűpróbáig) A tortát hagyjuk kihűlni és a koktél cseresznyével díszitjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.