Hozzávalók:
60 dkg liszt, 1 TK só, 25 g élesztő, 10 dkg cukor,10 dkg zsír, 2 tojás ,kb 3 dl tej. 50 dkg magozott cseresznye 20 dkg pirított dara
Elkészítése:
kevés zsiradékon megpirítani,majd forró vízzel leönteni h megdagadjanak a daraszemek),,kb 10 dkg fahéjas cukor, és egy újabb tojás a tetejére kenéshez. A tészta hozzávalóiból kelt tésztát készítek,fél óra kelesztés után 2 részre osztom,majd téglalap alakúra nyújtom,s megszórom darával magozott cserenyével és behintem fahéjas cukorral. Feltekerem,ismét kelesztem kb 20-30 perc majd a tetejét lekenem felvert tojással 180-200° sütni
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.