Ez is bekerült a szakácskönyvbe:) nyami
3 tojás
15 dkg kókuszliszt (melyet kókuszreszelék ledarálásával állítottam elő)
1mokkáakanál foszfátmentes sütőpor
2 taáskanál xilit
25-20 dkg magozott cseresznye
3 dkg kókusz zsír
A tojásokat ketté választjuk, a fehérjéből csipetsóval kemény habot készítünk. Sárgáját kikeverem a xilittel, valamint hozzáadom a kókusz zsírt. A kókuszlisztet elkeverem a sütőporral majd kanalanként hozzáadom a tojássárgájához és eldolgozom. A végén belekeverem a tojáshabot . Sütőpapírral bélelt tepsibe rakom majd a végén a tetejére szorom egyenletesen elosztva a cseresznyét. Előmelegített , középmeleg sütőbe sütöm.
Ez is bekerült a szakácskönyvbe:) nyami
Ritus, ahogy írom a recepteket le, azt vettem észre, hogy nekem hiányzik az, hogy a tepsi mérete kb. mekkora, hogy közepes, vagy őzgerinc, vagy magasfalú ilyesmi, valamint a sütési idő mégis kb. mennyi. Én időzíteni szoktam a sütéseket és a vége fele ellenőrzöm, hogy hogyan áll. köszi
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.