Nagyon jó kis recept! Fincsi!!!! A tésztája isteni, a cseresznyére én kevesebb cukrot raktam, de lehet, hogy legközelebb nem is rakok.
20 dkg margarin
4 tojás sárgája
4 tojás fehérje
7,5-7,5 dkg cukor
kb. 80 dkg cseresznye
20 dkg liszt
1/2 cs. sütőpor
A tojás sárgáját kikeverjük 7,5 dkg cukorral, utána a margarinnal és végül a liszttel/ sütőporral elkevert/
A 4 tojás fehérjét szintén 7,5 dkg cukorral felverjük habbá és óvatosan összekeverjük a tészta masszával.
Kilisztezett, ki margarinozott tepsübe öntjük.
A cseresznyét kimagvaljuk, 15 dkg cukorban tartjuk és sütés előtt a tésztára rakjok.
175°C sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.