3kg cseresznye
1kg cukor
2 csg 3:1-ben dzsem fixáló
A megmosott,kamagoztt cseresznyét ledarálom!
Felteszem főni,bele keverem a dzsem fixálókat,és a gyümölcs édességétől függően a cukrot!(ehhez csak 40dkg kellett)
Felforralom és még 5percig főzőm!Nem kell meg ilyedni,habos lessz!!A habot leszedem,és forrón üvegekbe merem!
Leszoríton celofánnal,rátekerem az üveg tetőt,és fejtetöre állítom!
Próbáljátok ki,nagyon finom!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.