1 csomag császár-szalonna-szelet
fél kg csirkemell filé
fél pohár tejföl
só
pirospaprika
liszt
sajt
A csirkemellszeleteket kissé kikloppfoljuk sózzuk, beleforgatjuk lisztbe, mindkét oldalát megsütjük egy kis olajon.
Császárszalonna szeletekre fektetjük őket.
A tejfőlt sóval, pirospaprikàval összekeverjük, megkenjük vele a húsokat, és feltekerjük a szalonnával együtt.
Jénai tálba fektetjük a tekercseket, tetejükre egy vékony csik sajtot teszünk, és lefedve sütőpapírral süssük.
Utána levesszük a sütőpapírt , és kissé megpìrítjuk.
Sült krumplival tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.