Az idén is megcsináltam. Nagyon finom.
Hozzávalók: Én nem szoktam a csalamádé alapanyagait mérni, amennyi hozzávalóm van , abból készítem, és a többi savanyúságaimhoz használt levet öntöm rá.
Elkészítés: A káposztát , az uborkát, paprikát és a sárgarépát legylulom, kb.3 kanál sót szórok rá, és jól összekeverem. Másnapig letakarva hagyom, maj levétől kicsavarva üvegekbe teszem, és ráöntöm az előre elkészített ecetes levet. 2 l. víz, fél l. 10 %-os ecet, 25 dkg. cukor, felfőzöm, utána beleteszem a savahyúság tartósítót, én Zelkót használok, 5 perc forralás után kikapcsolom, hűtöm, és mehet a csalamádéra. Tetejére kicsi kénport teszek
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.