1.5 kg paprika
1.5 kg káposzta
1 kg uborka
0.5 kg vöröshagyma
40 dkg cukor
7 dkg só
1 dl 20% ecet
1 teáskanál borkénpor
A paprikát, uborkát, káposztát és a hagymát megpucoljuk, vékony csíkokra vágjuk egy nagy edénybe tesszük.
Hozzáadjuk a cukrot, ecetet, sót,és a borként.
Alaposan összekeverjük.
24 órán át kb 3x-4x megkeverjük, hogy minden elolvadjon benne.
Beüvegezzük.
Az adag kb egy 5 literes üvegre elegendő!
Jó étvágyat kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.