Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Csalamade

felvitel dátuma: 2014-02-11 13:03:11       mai nézettség: 1       nézettség: 1591
részletes recept
Csalamade
Hozzávalók 1 személyre:
1 nagy fej kaposzta,5-6 paprika ( piros,sarga,zold szinekben),1-2 nagyfej hagyma,2-3 sargarepa, 5-6 nagyobb meretu savanyu uborka,1 csipos paprika ( elhagyhato), so,bors, Savanyusag leve: 2 nagy csipetnyi mustarmag,4-5 baberlevel,ecet,cukor,viz
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:
A zoldsegeket tetszoleges meretre vagjuk es egy nagy talba teve lesozzuk,keves borssal megszorjuk es jol osszekeverjuk.Hagyjuk allni legalabb 1 orat,elkeszitjuk a salata levet. 2 liter vizet felforralunk,majd beizesitjuk mustarmaggal,baberlevellel,ecet es cukorral.mi edesen szeretjuk ezert mint az uborka salata leve ugy izesitem.Majd hagyom kihulni. Alevetol kinyomkodot es lesozott zoldsegeket , tiszta befottes uvegbe tesszuk es raontjuk a kihult leszurt salatalet.jol lezarjuk Hutoben lehutom es utana fogyaszthato is. Aki pikansan szereti az tehet bele 1 csipos paprikat is..
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Hajdúné Pelle Anna 2015 április 28

Guszta! Kifogom próbálni.

0/10 eva tothne karolyii 2015 április 28

Nagyon örülök,hogy tetszik.remelem megkedvelitek ti is:)

0/10 Pal Magdolna 2015 április 29

Mar alig varom ,hogy elkeszitsem ,,annyira fonom lehet hogy enni fogjuk uresen is koszonom ,es halas vagyok a sok finom receptert

0/10 eva tothne karolyii 2015 április 29

Nálunk is nagy kedvenc.A gyerekek tv nézés közben is édesség helyett elragcsalnak 1-1 tállal.Orulok,hogy tetszenek a receptek,remelem a jövőben is találsz sok jó finomságot :) Jo étvágyat hozza.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*