Nagyon étvágygerjesztő!:))
1 kg sertéskaraj egyben
15 dkg füstölt lángolt kolbász
2 evkanál zsír
só, bors, majoranna, fokhagymapor.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek www.toldifuszer.hu
A karajt megmosom, közepébe lyukat vágok éles kés segítségével, befüszerezem és a kolbászt beleteszem a lyukba.
A teflon tepsibe zsíradékot teszek és a tűzhely tetején fellforrósítom és a karaj mindkét oldalát hirtelen körbesütöm,hogy az ízek bennmaradjanak.
Pici vizet öntök alá, lefóliázom és be a sütőbe.
160 fokon lassan 45 percig sütöm, közben locsolom a zsírjával.
Majd a fóliát levéve 15 perc alatt egy kis pírt adok neki.
Kiveszem és lefedve pihentetem, hogy éles késsel szép szeletekre tudjam szelni.
Krumplipürével tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.