4 adag majonézes saláta /francia,majonézes burgonya,orosz hússaláta...stb/
1 kg karaj csont nélkül
1 szál csabai csípős kolbász
grill fűszer
só
étolaj
A díszítéshez: zöldségek
lolo saláta
kígyó uborka
paradicsom
lilahagyma
paprika
petrezselyem zöld
Előkészítés:A karajt lehártyázzuk,befűszerezzük,hosszú vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk és betöltjük a kolbásszal.
Elkészítés:Tepsibe tesszük,olajat és kevés vizet öntünk alá.Lefóliázva kb.50 percig sütjük.Levesszük a fóliát és 15-20 percre vissza tesszük míg szép színt kap.Hagyjuk kihűlni.Szeletelő géppel vagy késsel vékonyan felszeleteljük.
Egy tálra vagy tálcára a salátából dombot formázunk és erre szép sorban félig takarásban felrakjuk a karajszeleteket.
A zöldségekkel ízlésünk szerint feldíszítjük a tálat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.