Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Hidegtál étel receptek » Csabai karajos hidegtál

felvitel dátuma: 2011-08-07 07:06:28       mai nézettség: 2       nézettség: 6922
részletes recept
Csabai karajos hidegtál
Hozzávalók 6 személyre:

4 adag majonézes saláta /francia,majonézes burgonya,orosz hússaláta...stb/

1 kg karaj csont nélkül

1 szál csabai csípős kolbász

grill fűszer

étolaj

A díszítéshez: zöldségek

lolo saláta

kígyó uborka

paradicsom

lilahagyma

paprika

petrezselyem zöld

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 70 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A karajt lehártyázzuk,befűszerezzük,hosszú vékony pengéjű késsel hosszában felszúrjuk és betöltjük a kolbásszal.

Elkészítés:Tepsibe tesszük,olajat és kevés vizet öntünk alá.Lefóliázva kb.50 percig sütjük.Levesszük a fóliát és 15-20 percre vissza tesszük míg szép színt kap.Hagyjuk kihűlni.Szeletelő géppel vagy késsel vékonyan felszeleteljük.

Egy tálra vagy tálcára a salátából dombot formázunk és erre szép sorban félig takarásban felrakjuk a karajszeleteket.

A zöldségekkel ízlésünk szerint feldíszítjük a tálat.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*